Помощна информация | Обратна връзка | Карта на сайта :: English :: | Размер: -A A A+
Начало > Новини > Прессъобщения > ОБЩИНА МАДАН С НОВ САЙТ
Прессъобщения
05 декември 2017
ОБЩИНА МАДАН С НОВ САЙТ

Уважаеми читатели,

Информираме Ви, че Община Мадан ще има нова официална страница в интернет.

Адресът се запазва същият www.madan.bg.

Уеб страницата е с изцяло нова и модерна визия, като всеки потребител ще бъде максимално улеснен от новата структура на сайта. За удобство на потребителите, в новия сайт има възможност за изтегляне на документи и заявления за  предоставяните от общината  административни услуги.

Новият сайт дава възможност за онлайн проверка на дължими местни данъци и такси, както и даване на мнения и предложения и подаване на сигнал за корупция.

На www.madan.bg  e публикувана пълна информация за община Мадан, общински съвет Мадан, населени места,  проекти, съобщения, заповеди и актуални новини.

Новият сайт на община Мадан е изцяло съобразен с всички нормативни изисквания за прозрачност и улеснение на гражданите. Информацията, която всеки желаещ иска да получи е предоставена по удобен и лесен начин и в синхрон с повишената нужда от информация и достъп до административни услуги.

От днес предстои прехвърлянето на данните от старата към новата версия. Процесът по прехвърляне и актуализиране ще отнеме няколко дни, през това време молим за разбиране, ако се появяват грешки при зареждане на дадено меню от сайта.

Екипът работи експедитивно и възможно най-бързо новият сайт ще функционира!